• darkblurbg
    Fysiotherapie Geulstraat
    Fysiotherapie
    Manuele therapie
    Geriatrie fysiotherapie
    Orofaciale fysiotherapie

Rugpijn komt veel voor en is vaak hardnekkig van aard. Door een constante pijn in uw rug gaan de normale bewegingen steeds lastiger en zijn de bewegingen pijnlijk.

Omdat wij samenwerken met het Lage Rugnetwerk bent u verzekerd van de beste zorg voor uw rug.

Iedere rugpijn is anders en de behandeling is maatwerk. Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden de ernst van uw klacht bepaald. Vanuit deze metingen wordt een eerste behandelplan opgesteld. De behandeling is geprotocolleerd en specifiek ontwikkeld voor lage rugpijn. Deze bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, oefeningen en begeleiding. Afhankelijk van de ernst van uw klacht kan de behandeling enkele weken tot een aantal maanden duren.

Aspecifieke rugklachten zijn de meest voorkomende rugklachten. In dat geval is er sprake van rugpijn maar op foto's of MRI's komt niks naar voren. In dat geval is de oorzaak vaak te vinden in spieren of gewrichten. 
Komt er wel iets naar voren vanuit de foto's of MRI dan wordt er gesproken van aan specifieke rug klacht. De meest voorkomende specifieke rug klacht is een hernia.