• darkblurbg
    Fysiotherapie Dokter & Huiberts
    Fysiotherapie
    Manuele therapie
    Kinderfysiotherapie
    Geriatrie fysiotherapie

Mijn naam is Renate Huiberts, moeder van drie kinderen. Sinds de start in april 2013 ben ik werkzaam binnen Fysio Dokter & Huiberts als algemeen- en kinderfysiotherapeut. 
In 1994 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Ik heb in diverse praktijken gewerkt als waarnemend fysiotherapeut. Al bijna 20 jaar werk ik met kinderen. In 2004 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. Ik was werkzaam met kinderen in de particuliere praktijk alsmede met kinderen op het speciaal onderwijs.
Naast mijn fysiotherapeutisch werk heb ik diverse malen presentaties gegeven: aan kinderdagverblijven over de normale motorische ontwikkeling en op scholen voor leerkrachten over motorische schrijfproblemen.

Sinds 2014 ben ik lid van samenwerkingsverband kinderfysiotherapie ‘ De Reus’. In dit samenwerkingsverband houden wij elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie, er worden projecten bedacht en uitgewerkt om zo een kind in ontwikkeling optimaal te begeleiden.

Als praktijk zijn we aangesloten bij het project Fitkids. Bij dit fitness en oefenprogramma doe ik de begeleiding van de kinderen die deelnemen.
In de praktijk behandel ik kinderen met problemen van de motoriek. Dit kan een baby zijn met een voorkeurshouding, onhandige motoriek of kinderen met schrijfproblemen. Maar ook problemen in gewrichten bij sportende kinderen of groei gerelateerde problemen. 

Kinderen met hoofdpijn worden gezamenlijk behandeld, met Nienke Dokter, Manueel therapeut MSc.
Als algemeen fysiotherapeut ligt mijn affiniteit bij knie, heup en enkel klachten. 
Het mooie van mijn beroep is het analyseren van een klacht. Het zoeken naar de oorzaak of probleem van de klacht, kijken naar het totaalplaatje. In samenspraak met u een behandelplan maken om zo tot een optimaal resultaat te komen.

 

BIG nr: 79042583104