• darkblurbg
    Fysiotherapie Geulstraat
    Fysiotherapie
    Manuele therapie
    Geriatrie fysiotherapie
    Orofaciale fysiotherapie

Hoofdpijn kan je dagelijks leven sterk beïnvloeden. Het kan zijn dat door de pijn je concentratie, slaap en energie verminderd is. Ook kan het zijn dat je veel uitval op school hebt en stopt met sporten

Er wordt bij de intake gekeken of je acute of chronische pijn hebt. Bij chronische pijn is de hoofdpijn langer dan 3 maanden aanwezig en kun je meerdere klachten (soorten hoofdpijn) hebben.

 Je specialistische hoofdpijn Manueel therapeut onderzoekt waar je hoofdpijnklachten vandaan komen.

Bij de eerste afspraak wordt met behulp van moderne en wetenschappelijke methoden direct de ernst en de soort van je hoofdpijn bepaald. Vanuit deze metingen wordt een eerste behandelplan opgesteld. Vaak komen hoofdpijnklachten uit de nek of uit de kaak. Er wordt een behandeltraject opgesteld met als doel je hoofdpijnklachten zo snel mogelijk verminderen.

De gegeven behandeling is specifiek ontwikkeld voor hoofdpijnklachten. De behandeling bestaat uit een combinatie van persoonlijke behandelingen, oefeningen en begeleiding. Afhankelijk van de ernst van je klachten kan de behandeling enkele weken tot maanden duren.