• darkblurbg
    Fysiotherapie Dokter & Huiberts
    Fysiotherapie
    Manuele therapie
    Kinderfysiotherapie
    Geriatrie fysiotherapie

Wilt u sterker worden, meer conditie krijgen, afvallen of lekkerder in uw vel zitten maar is de drempel voor een sportschool of sportclub nog te groot? Dan is personal training wellicht iets voor u. Hierbij wordt u één op één begeleid in onze oefenzaal. Tijdens de sportsessies wordt er aan uw persoonlijke doelen gewerkt, deze worden tijdens de intake besproken. 

Bij de intake wordt ook uw gewicht opgemeten, worden er een aantal testen afgenomen om uw conditie in kaart te brengen en wordt uw medische situatie in kaart gebracht zodat hier rekening mee kan worden gehouden. De intake wordt bij de eerste sessie gedaan.

 

Iets voor u?
Het grote voordeel van de setting waarin wij personal training aanbieden (de oefenzaal van fysiotherapiepraktijk Dokter&Huiberts) is dat u geen andere mensen om u heen heeft. Indien u het fijn vind alleen te trainen in een rustige ruimte ben u hier dan ook aan het juiste adres! 
Wij kunnen u handvatten bieden om te starten in een sportschool. We hebben hier geen zware gewichten, body building is hier dan ook niet haalbaar.

 

De trainingen worden gegeven door Timothy van der Swaluw. Een fysiotherapeut met ruime sportervaring. Het voordeel van een fysiotherapeut als personal trainer is dat er gelijktijdig met uw trainingen gewerkt kan worden aan eventuele blessures en de preventie hiervan! Verder wordt ook de mogelijkheid tot ondersteunende sporttape geboden indien nodig.

 

Mogelijkheden?

Personal training wordt 1 op 1 worden gegeven. Het is ook mogelijk om samen met een partner, vriend(in) of iemand anders te komen sporten. De kosten kunnen dan evenredig verdeeld worden. 


Kosten?

Individuele sessie van 60 minuten    55,-

10 keer                                                   525,-

20 keer                                                   1000,-