Rugklachten

Rugklachten vormen een veelvoorkomend probleem in Nederland, waar een aanzienlijk aantal mensen mee kampt.

Deze klachten kunnen aanzienlijke hinder veroorzaken in het dagelijks leven en werk, waardoor het essentieel is om passende hulp te zoeken.

Hoe kunnen rugklachten ontstaan?

Rugklachten zijn divers van aard en kunnen ontstaan door verschillende oorzaken, zoals een verkeerde houding, overbelasting, of een onderliggende aandoening. Vaak manifesteren ze zich als pijn, stijfheid of spanning in de rug. Het is van belang om de specifieke oorzaak van de rugklachten te identificeren om een effectieve behandeling te kunnen starten.

Hoe kan je rugklachten herkennen?

Het herkennen van rugklachten kan variëren van milde tot ernstige symptomen.
Veel voorkomende signalen zijn onder andere pijn in de onderrug, moeilijkheden bij bewegen, stijfheid na langdurig zitten, en uitstraling van de pijn naar andere delen van het lichaam. Bij aanhoudende klachten is het raadzaam om professionele hulp te zoeken.

Rugklachten Fysio Geulstraat

Hoe kan fysiotherapie bijdragen aan de behandeling van rugklachten?

Fysiotherapie speelt een cruciale rol bij het verminderen of verhelpen van rugklachten. Een fysiotherapeut kan een op maat gemaakt behandelplan opstellen dat gericht is op het versterken van de rugspieren, het verbeteren van de houding, en het verminderen van spanning.

Door middel van gerichte oefeningen en advies over levensstijlaanpassingen kan fysiotherapie de mobiliteit vergroten en de pijn verlichten, waardoor individuen weer kunnen genieten van een actief en pijnvrij leven. Het is raadzaam om bij aanhoudende rugklachten altijd professioneel advies in te winnen en de expertise van een fysiotherapeut te benutten.

Reviews

Hoe ervaart men onze zorg?

“Zeer fijne praktijk”

"Zeer fijne praktijk waar je je meteen welkom voelt. Veel diverse deskundigheid en aanvulling op elkaar. Ze maken ook vaak plek voor je als je iets acuut hebt. Een prettig team en bij alle drie kun je goed terecht!"

-Een tevreden patient-

“Top therapeut”

"Nadat m’n vakantie de laatste dagen werd “verknald” door hevige onderrug pijn, contact opgenomen met Fysio Geulstraat. Ik kon de volgende ochtend direct komen. De pijn werd gelokaliseerd en werd behandeld naar volle tevredenheid. Goede afspraken gemaakt voor het geval dat de pijn weer de kop op zou steken! Top therapeut"

-Ruud Groenendal-

“Duidelijkheid en inzicht”

"Tijdens mijn behandeling kreeg ik duidelijkheid en inzicht, hierdoor kunnen we samen werken aan mijn probleem en is er snel resultaat."

-Anita van Daalen-

Fysio Geulstraat

Deze therapeuten staan voor je klaar

Johan

Timothy van der Swaluw

BIG: 39923474604

Madelon

Yemeeh Glim

BIG: 49923498504

Christel

Nienke Dokter

BIG: 19048866504

Wij helpen je graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysio Geulstraat op 0223 - 785299