Yemeeh Glim

Algemeen Fysiotherapeut | Geriatrie Fysiotherapeut i.o.

Het verhaal van Yemeeh

Mijn naam is Yemeeh Glim, en ik kom uit Wieringen. Ik werk sinds 2017 als fysiotherapeut en heb ervaring in de verpleeghuis/revalidatie-setting, eerste lijn praktijk en ziekenhuis-setting. Ik ben sinds het afronden van mijn studie aan het werk in de (geriatrische) revalidatie via de eerste lijn en werk sinds september 2021 bij Fysiotherapie Geulstraat.

Ik heb voornamelijk affiniteit met revalidatie, oefentherapie/trainen en (sport gerelateerde) blessures/klachten. Ik heb onder andere ook gespecialiseerd in Kinesiotaping / Medical taping waarvoor ik alle cursussen heb afgerond.

De tape technieken pas ik dan ook succesvol toe bij mijn. Verder ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool, wat voor mij een mooie combinatie is met fysiotherapie en een mooie aanvulling bij oefentherapie.

Vanwege mijn passie voor het werken met ouderen volg ik de Master Geriatrie om mij nog verder in deze doelgroep te specialiseren.

Wat ik waardevol vind is persoonlijke begeleiding, de tijd nemen voor mijn cliënten en de band tussen behandelaar en cliënt. Kortom: de cliënt staat centraal!

Johan